Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ...ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ

Τον αποκεφάλισαν πριν καν καθίσει στην καρέκλα . Πρόκειται για τον ειδικό Γραμματέα ΔΕΚΟ Αντρέα Κουτούπη , που μόλις την Δευτέρα το βράδυ ανακοινώθηκε η τοποθέτηση του η οποία ανακλήθηκε την Τρίτη λίγο πριν τα μεσάνυχτα με έκτακτη Κυβερνητική ανακοίνωση .
Όπως, αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι ο Ανδρέας Κουτούπης είχε "εκφραστεί συνεχώς και επωνύμως μέσω του διαδικτύου με χυδαίους,υβριστικούς και ακραίους χαρακτηρισμούς για την Κυβέρνηση την οποία ζήτησε να υπηρετήσει από θέση ευθύνης". Ο Α Κουτούπης είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της Ν Δ στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.
Στην ανακοίνωση της κυβέρνησης υποστηρίζεται ότι το βιογραφικό του «κρίθηκε αντικειμενικά και αξιοκρατικά ως αξιόλογο και για το λόγο αυτό ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου -ο οποίος δεν τον γνώριζε προσωπικώς- τον κάλεσε δύο φορές σε συνέντευξη». Όταν ωστόσο έμαθε τα στοιχεία αποφασίστηκε η ανάκληση του διορισμού του. «Η στάση αυτή αποδεικνύει πως, ανεξάρτητα των τυπικών του προσόντων, ο κ. Κουτούπης όχι μόνο στερείται των στοιχείων της εμπιστοσύνης και του ήθους που είναι απαραίτητα για να υπηρετεί Έλληνας πολίτης σε δημόσια θέση αλλά είναι επίσης, έκθετος και υπόλογος. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να αναλάβει αυτή ή άλλη δημόσια θέση» καταλήγει η κυβερνητική ανακοίνωση.
Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, έλεγε στους φίλους του«ΠΑΣΟΚΟΙ, ξεκινάει περίοδος μεγάλης κονόμας, τα λαμόγια τρίβουν τα χέρια τους…».
Aργότερα ανακοίνωσε , ότι θα στείλει και αυτός βιογραφικό, πιστεύοντας ότι όλα θα γίνουν αντικειμενικά. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι λίγες γραμμές πιο κάτω αποκαλύπτει και τις μύχιες σκέψεις του και καταλήγει:
«Με το ΠΑΣΟΚ όλα θα γίνονται με διαφάνεια… Θα κονομήσουμε… Γουστάρω πολύ».
Μετά την τοποθέτηση του έσπασαν τα τηλέφωνα στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν όμως αργά λίγες ώρες αργότερα σε έκτακτη σύσκεψη αποφασίστηκε η αποπομπή του..

Από το http://www.new-deal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου