Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ANT 1

Tα αποτελέσματα στην τηλεθέαση των πρώτων ημερών στα κανάλια προκάλεσαν συναγερμό καθώς οι επιλογές των περισσοτέρων σε ριάλιτυ δεν φαίνεται να δικαιώνεται.Αντίθετα τόσο η επιλογή απο το ΜΕGA για το νησί όσο και ο προγραμματισμός και η παρουσίαση των προγραμμάτων του, "ρίχνει" στα βράχια τους υπόλοιπους.
Μάλιστα περσινά προγράμματα που πήγαιναν καλά όπως ο εφιάλτης στον ΑLPHA ή  το next top model στον ANT φέτος πλήττονται σκληρά από τον ανταγωνισμό. Μάλιστα ούτε  κόνσεπτ του παρελθόντος περπατάνε όπως ο big brother.
Το αποτέλεσμα λόγω και του κακού προγραμματισμού είναι πως ο προβληματισμός μεγαλώνει διαρκώς αλλά και θα τους αναγκάσει όλους σταδιακά να αλλάξουν επιλογές σύμφωνα με το πρόγραμμα του MEGA.
Η εξέλιξη αυτή σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά καθώς και κομβική για τα επόμενα χρόνια καθώς λόγω της κρίσης η τηλεθέαση αυξάνεται εξάγει δύο συμπεράσματα: Πρώτον  οι τηλεθεατές δεν είναι ζώα ότι πληρώνεις παίρνεις. Αλλο οι παραγωγές μικρές κινηματογραφικές ταινίες και άλλο πρόχειρα ριάλιτυ ξεπερασμένα.
Δεύτερον ο τηλεθεατής είναι πολύ απαιτητικός  και δεν θέλει ξαναζεσταμένες σούπες αναζητά καινούργια προγράμματα και αναγνωρίζει τις σταθερές αξίες.
Σε αυτό το κλίμα ο ANT φαίνεται μετά τον ALPHA να πετά λευκή πετσέτα και να επιλέγει χτυπήματα κάτω από τη μέση για να ανταγωνιστεί το Mega και να μειώσει τη διαφορά. Κινήσεις που προσδίδουν κλίμα πανικού....
Πρώτον η τεχνική αποδόμησης των παραγωγών από τον βαγγέλη Περρή  που επανήλθε με το νησί ήταν άδικη και υπερβολική.Η αβλεψία σε μια πινακίδα αυτοκινήτου από τον script  ή η αλλαγή του φωτισμού στα πρόσωπα και τα χρώματα  των πρωταγωνιστών είναι προσπάθεια φτηνή για να μειώσεις μια τέτοια προσπάθεια. Αλλο το σήριαλ για τη Βουγιουκλάκη άλλο το νησί.
Δεύτερο η εμπλοκή της εγκυμοσύνης της Φ Σκορδά στον χαμένο ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης δείχνει και έλλειψη ψυχραιμίας.
Τρίτο οι στημένοι καυγάδες στο next top model που παρουσιάζονται στις εκπομπές του καναλιού ως πραγματικοί είναι απόγνωση.
Τέταρτο χτυπά άσχημα ο αυξανόμενος λαικισμός και οι επιθέσεις του Γιώργου Παπαδάκη που θυμίζει πλέον έντονα Αυτιά και δεν του αξίζει κάτι τέτοιο μετά από είκοσι χρόνια ξεχωριστής πορείας
Και όπως λένε και στο ποδόσφαιρο κάποιοι φαίνεται ότι δεν θα κάνουν ούτε παρέλαση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου