Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΤΑ 5 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ" ΤΩΝ BLOGS

Ο σοφός λαός για μία ακόμη φορά έλυσε το γόρδιο δεσμό με το αποτέλεσμα της κάλπης. Τα πρώτα συμπεράσματα εμπεριέχουν κρίσιμα μηνύματα.
Πρωτον έστειλε σαφές μήνυμα στον Πασοκ και τον Πρωθυπουργό να πάρει αποστάσεις από τις εύκολες λύσεις  αλλά και πρόσωπα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη του.

Οι ακολουθούμενες πολιτικές έχουν ανοίξει ρήγμα με τις λαικές μάζες και η ανοχή δίνεται για τελευταία φορά. Ο παραγοντισμός του Μίχα  δεν πέρασε απαρατήρητος.
Δεύτερον παρά την οργή δεν έδωσε λευκή επιταγή ούτε στην αξιωματική αντιπολίτευση ούτε σε άλλα κόμματα. Αντίθετα τίμησε και και επεσήμανε πως εύκολα στο μέλλον θα ψηφίσει άγνωστους με το πολιτικό.σκηνικό υποψηφίους. Ο υποψήφιος ποδηλάτης ήταν η τιμωρία της αντιπολίτευσης ενω η άνοδος της χρυσής αυγής το μήνυμα για το μέλλον εαν το πολιτικό σύστημα αφήνει κοινωνικό κενό.
Τρίτον παρά τους διθυράμβους Σαμαρά η γύμνια της Νέας Δημοκρατίας είναι εμφανής. Η μεγάλη πτώση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έδειξε ότι οι υποψηφιότητες αποφασίσθηκαν με προχειρότητα..
Τέταρτον παρά τα πολλά και σημαντικά λάθη του απέδειξε πως είναι κύριος με την δήλωση του και για την παραίτηση  και για το αν θα  δώσει γραμμή στους ψηφοφόρους του.
Πέμπτον  σε όλα τα κόμματα το μήνυμα ήταν περισσότερη δουλειά για μια καλύτερη κοινωνία αλλά και λιγότερη επικοινωνία. Εργα και όχι λόγια.. Αν δεν εισακουσθούν τα μηνύματα την επόμενη τα αποτελέσματα θα είναι περισσότερο οδυνηρά για το πολιτικό σύστημα...ή μήπως όχι;
Υ.Γ.  Η κοινωνία έστειλε και ένα μήνυμα στους bloggers. Τέλος τα βρώμικα παιγνίδια που εισέπρατταν για χρόνια από παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης. Χθες τσουφλίστηκε άσχημα η αξιοπιστία μεγάλων ιστολογίων που στην αλαζονεία τους ( και με τα παιγνιδάκια που προσπάθησαν να παίξουν) έβλεπαν πότε τον Δημαρά να ξεπερνά το 30 % και πότε τον Μαντούβαλο στο δεύτερο γύρο.. Τελικά με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έτρεχαν να εξαφανίσουν  τις επίμαχες αναρτήσεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου