Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Την πολιτική ευθύνη για τη συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», ανέλαβαν με επιστολές τους σε εναλλακτική ιστοσελίδα δυο από τους συλληφθέντες για τα παγιδευμένα δέματα στο Παγκράτι και ένας από τους συλληφθέντες στο σπίτι στο Χαλάνδρι.

Οι συλληφθέντες του Παγκρατίου, Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού, αναφέρουν στην επιστολή τους το χρονικό της σύλληψης τους, δήλωσαν μέλη της οργάνωσης «Πυρήνων της Φωτιάς», και τονίζουν πως δεν μετανιώνουν για τίποτα.
Μάλιστα, αναφέρουν πως στηρίζουν όλες τις προκηρύξεις και τις πράξεις της οργάνωσης, όπως και όσες πραγματοποιηθούν από δω και πέρα. Τονίζουν δε ότι θα ακολουθήσει και προκήρυξη της οργάνωσης, «στο πλαίσιο της καμπάνιας για διεθνή αλληλεγγύη σε ξένες οργανώσεις και φυλακισμένους αγωνιστές». Στην επιστολή τους καταλήγουν πως «τίποτα δεν τελείωσε, ο πόλεμος συνεχίζεται».
Στην δεύτερη επιστολή, ο κρατούμενος στις Φυλακές Κορυδαλλού Χ. Χατζημιχελάκης, επίσης αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς» ενώ παράλληλα τονίζει και αυτός πως «τίποτα δεν τελείωσε, όλα συνεχίζονται».

Αναφέρεται δε στην σύλληψη των Τσάκαλου και Αργυρού, ενώ κάνει και την αυτοκριτική του, διευκρινίζοντας πως μέχρι τώρα δεν είχε αποδεχθεί την συμμετοχή του στην οργάνωση, σκεπτόμενος το κόστος που θα μπορούσε να έχει για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Όμως η σύλληψη των δύο στο Παγκράτι, άλλαξε τα δεδομένα, και έτσι, όπως τονίζει στην επιστολή του, αποφάσισε να αναλάβει την πολιτική ευθύνη συμμετοχής στην οργάνωση. Καταλήγει δε με τη φράση «και έπεται συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου