Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΔΩΝΙ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

«Πόλεμος» για τη... βαφή 7 έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter την εμφάνιση του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ.

«Συγγνώμη είδα τώρα την εμφάνιση Πάνου Καμμένου σήμερα στον ΣΚΑΪ. Πρόεδρε σου ξέφυγε λίγο η βαφή στο πλάι… τί νούμερο είναι; 7 Loreal;…», έγραφε το Σαββατοκύριακο ο Άδωνις στο Twitter του, προκαλώντας πλήθος σχολίων.


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φαίνεται να απαντά στον Άδωνι με αγωγή, όπως ο δεύτερος ενημέρωσε.

«Προ ολίγου παρέλαβα την Αγωγή του κ. Καμμένου εναντίον μου. Ισχυρίζεται ότι θα ακολουθήσει και μήνυση. Δεσμεύομαι να παραιτηθώ της ασυλίας. Μου αρκεί να κάνει το ίδιο στην δική μου μήνυση και κείνος. Φυσικά θα είμαι παρών στο Δικαστήριο και ελπίζω το ίδιο και αυτός», έγραψε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ στο Twitter του.

Σήμερα ο Αδ. Γεωργιάδης σχολίασε την αγωγή του κ. Καμμένου με ειρωνεία. Οπως έγραψε στο Twitter το πρωί της Τρίτης

Κόντρα μέσω Twitter
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι δύο άντρες ανταλλάσουν «πυρά» και αγωγές μέσω Twitter. Προ ημερών, με μήνυμα στο Τwitter, ο Γεωργιάδης ενημέρωσε ότι προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, για συκοφαντική δυσφήμιση. «Κατετέθη προ ολίγου η Μήνυση και η Αγωγή μου κατά του κ. Καμμένου για την συκοφαντία ότι υπήρξα μέλος της ΧΑ. Θα ζητήσει άρση Ασυλίας άραγε;», έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ.
ΑΠΟ ΤΟ PROTOTHEMA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου