Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Την έντονη αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη προκάλεσε η αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη από το βήμα της Βουλής ότι τα πρωϊνάδικα λαϊκίζουν.

«Άκουσα τον Άδωνι να λέει χθες ότι στα πρωινάδικα λαϊκίζουν, οπότε του απαντάμε ότι από εδώ και πέρα θα το σκεφτούμε πολύ αν θα τον ξανακαλέσουμε» ανέφερε τη Δευτέρα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης και συνέχισε: «Εφόσον σας προσβάλει η παρουσία σας εδώ, μην αποδέχεστε την πρόσκλησή μας».

Ο δημοσιογράφος δεν έμεινε εκεί, αλλά αποκάλεσε «Ισμήνη Παρακαλέση» τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε σε υψηλούς τόνους: «Αυτά στη Βουλή με τον Καμμένο, όχι σ' εμάς, είμαστε σοβαροί άνθρωποι. Παραπέρα να παίξετε, τώρα που έχετε και 15 μέρες κενό, γιατί εμείς δουλεύουμε».

Δεν παρέλειψε τέλος να πετάξει και άλλο ένα «καρφί» για τον κ. Γεωργιάδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «αν κοπεί ο Άδωνις από τα πρωινά, θα πάει στο γιατρό»...

Την πρόκληση δεν άφησε αναπάντητη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος απάντησε μέσω twitter με τη φράση: Αγαπητέ Γιώργο Παπαδάκη ο λαός μας λέει: "όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου