Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΒΟΜΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Παναγιώτης Κουρουμπλής είπε: «Αν η Ελλάδα έχει υπουργούς ανθρωπάκια θα μείνει χωρίς φάρμακα». Στο άκουσμα αυτό ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Εγώ θα αποχωρήσω. Ας τα βρει ο κ. Κουρουμπλής με το κόμμα του».

Λίγο αργότερα, η φράση «χαϊδεύετε αυτιά τόσα χρόνια» του Α.Γεωργιάδη για τη στάση που κρατά ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης προς τους συνδικαλιστές προκάλεσε οδήγησε σε μια σειρά κατηγοριών εκατέρωθεν.

«Εσείς χρεοκοπήσατε τη χώρα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, ο οποίος απάντησε: «Εγώ δεν κυβερνούσα. Εσείς κάθε πρωί υπερασπιζόσασταν από την τηλεόραση το αίτημα της κάθε συντεχνίας».


«Εγώ υπερασπιζόμουν την κοινωνία», ανταπάντησε ο παρουσιαστής, ενώ ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Άλλο η κοινωνία, άλλο οι συντεχνίες κύριε Παπαδάκη».

Τελικά, ο κύριος Γεωργιάδης έκλεισε λέγοντας ότι η κοινωνία στο σύνολο της είναι υπεύθυνη για την οικονομική κρίση ενώ έριξε και μια βόμβα...Συγκεκριμένα είπε: «Λίγοι είναι αυτοί που δεν φταίνε» και υποστήριξε ότι ο ίδιος θα ήταν ευχαριστημένος και με 360 ευρώ σύνταξη το μήνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου