Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Γκρίνιες...

Η συμπλήρωση των 100 ημερών πλησιάζει και σε λίγο οι φωνές και οι γκρίνιες για κάποιους υπουργούς θα ακούγονται μέχρι το δρόμο από τους συντρόφους τους.
Αιτία η αδιαφορία μέχρι σημείου πρόκλησης για τις απόψεις όλων αυτών που επι πολλά χρόνια έτρεχαν για να γίνουν κάποιοι υπουργοί. Το κακό για τους υπουργούς δεν είναι ότι τα έχουν μαζί τους τα μεσαία στελέχη του κομματικού μηχανισμού αλλά ότι σταδιακά διαμορφώνεται μια καταιγίδα που δύσκολα θα συγκρατηθεί ακόμη και απο την θετική άποψη του πρωθυπουργού.
Οι υπουργοί αυτοί έχουν σε μεγάλο βαθμό κακές σχέσεις με τους δημοσιογράφους καθώς εκτιμούν ότι το επικοινωνιακό παιγνίδι γίνεται με την ιδιοκτησία των ΜΜΕ,τα διευθυντικά στελέχη και τους προβεβλημένους παρουσιαστές  αλλά και τον απλό ψηφοφόρο του κινήματος αφού έχουν δεμένα τα χέρια για μικροεξυπηρετήσεις.
 Και ο κύκλος έχει και συνέχεια καθώς δυσαρεστημένοι εμφανίζονται και το προσωπικό του υπουργείου ή οι συνδικαλιστές για την τάση " ξερολισμού" των πολιτικών προισταμένων που  με ελάχιστη πολιτική εμπειρία εμφανίζονται περίπου ως "Πάγκαλοι" προκαλώντας έντονα κύματα δυσαρέσκειας. Και που να αρχίσουν και οι δημοσκοπήσεις , λεπτομέρειες σε λίγες ημέρες. 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου