Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

TΣΟΥΝΑΜΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ

Ερχεται τσουνάμι δυσφορίας για τις κυβερνητικές επιλογές εκ των έσω. Μετά την συμπλήρωση των 100 ημερών θεωρείται περίπου αδικαιολόγητη η καθυστέρηση στην αντικατάσταση των ηγεσιών σε ΔΕΚΟ,δημόσιες επιχειρήσεις, οργανισμούς από τον κομματικό μηχανισμό της Ιπποκράτους. Θεωρούν πολλά κομματικά στελέχη ότι είναι δείγμα αδυναμίας πλέον ότι  γαλαζια στελέχη λύνουν και δένουν στον κρατικό μηχανισμό.
Εκει όμως που έρχεται πραγματικό τσουνάμι δυσφορίας είναι στο εμπόριο ελπίδας και προσδοκιών που πραγματοποιούν υπουργοί,βουλευτές και κομματάρχες ελπίζοντας ότι θα λόγω της οικονομικής συγκυρίας θα υπάρξει κατανόηση.
Το κερασάκι στην τούρτα είναι οι σχέσεις με τους δημοσιογράφους.Η κρίση έχει δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή στον χώρο των ΜΜΕ και οι πιέσεις προς τα κυβερνητικά στελέχη έχουν πολλαπλασιαστεί. Ωστόσο λανθασμένοι κυβερνητικοί χειρισμοί, προσωπικές στρατηγικές και η "τυπολατρεία της νέας εποχής" επιτείνουν τον δημοσιογραφικό εκνευρισμό.καθώς για μια ακόμη φορά βλέπουν δημοσιογράφους -εργολάβους να επιστρέφουν  με διπλές και τριπλές θέσεις στον δημόσιο τομέα και τα κρατικά γραφεία τύπου ενω την ίδια ώρα να συνεχίζονται τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών υπο την ανοχή των αρμοδίων υπουργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου