Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ...

Στα συσσωρευμένα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου αναφέρθηκε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, και κάλεσε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να επισπεύσει τις διαδικασίες για τον διορισμό του νέου διοικητή.
«Με αγανάκτηση πληροφορήθηκα ότι από την Πέμπτη 8/4 στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου δεν υπάρχουν τα συνεργεία καθαριότητας, γιατί δεν έχει ανανεωθεί η σύμβαση με την εταιρεία, λόγω του διοικητικού κενού. Ταυτόχρονα, λόγω αυτού του κενού έχουν παγώσει οι προμήθειες του Νοσοκομείου και έτσι, σήμερα, στα εξωτερικά ιατρεία δεν υπήρχε βασικό ιατρικό υλικό, όπως πχ. σύριγγες!
Έτσι, σε συνάρτηση με τα προβλήματα που υπάρχουν στην κάλυψη εφημεριών σε κρίσιμες ειδικότητες κυριολεκτικά η λειτουργία του Νοσοκομείου είναι στο κοκκινο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πρέπει άμεσα να επιληφθεί των ζητημάτων ο διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ. και ταυτόχρονα να επισπευστούν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας οι διαδικασίες για την άμεση εγκατάσταση της νέας διοίκησης.

Τέλος, σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλω να πιστέψω ότι έχουν βάση σενάρια που κυκλοφορούν στους διαδρόμους του νοσοκομείου αλλά και σε δημοσιογραφικά γραφεία και τα οποία κάνουν λόγο για κυβερνητική πρόθεση μετατροπής του νοσοκομείου σε Κέντρο Υγείας αστικού τύπου, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα…».

Aπο το efpoliteia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου