Τρίτη 13 Απριλίου 2010

O AΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ...


Bήμα -βήμα οδηγούνται ΑΝΤ και Αplha  στο μονοπάτι του πολέμου εκεί που βρίσκονταν την εποχή της αρπαγής  της ωραίας ...Σοφίας Αλιμπέρτη..

Τελευταία κρούσματα ήταν η αρχικά η προσπάθεια του αlpha να παρουσιάσει το greek idol η Ευγενία Μανωλίδου προσπάθεια που δεν καρποφόρησε αλλά έφερε στο προσκήνιο μια άλλη παρουσία που υποστηρίχθηκε αρκετά από τον ant. Ηταν πρωταγωνίστρια σε δύο σειρές που πόνταρε ο ant. Η Αντα Λιβιτσάνου ανέλαβε τελικά την παρουσίαση show. Eκ τότε άρχισαν οι επιθέσεις απο το κανάλι του Αμαρουσίου. Αρχικά με διαρροές σε φιλικά έντυπα και όταν το show έδειξε την δυναμική του απροσχημάτιστα. Είτε με δημοσιεύματα του στυλ το χρονικό ενός προαναγγελθέντος στραπάτσου στο πρώτο θέμα στο περιοδικό του Περρή. Είτε μέσω Ψινάκη στο Ολα 10 συνεργάτη του Περρή  στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, συνεργάτη του Θέμου που συνεργάζεται στο Ραδιόφωνο με την Μανωλίδου..
Από κοινού αποδόμησαν την εκπομπή και βέβαια την παρουσιάστρια ενώ την ίδια ώρα πανηγύριζαν την επιτυχία των show του ant.
Από την άλλη το χτύπημα-λάφυρο τoυ ANT ήταν ο Σάββας Πουμπουρας εκ των συμπαρουσιαστών της Γερμανού. Μετά την συμμετοχή του στο dance χωρίς να ενημερώσει τον alpha  απελευθερώθηκε των υποχρεώσεων του με συνοπτικές διαδικασίες. Παραυτα υιοθετήθηκε απο τον ant και τις εκπομπές όπως μας ενημέρωσαν  τα σχετικά δημοσιεύματα.
Ουδέτεροι παρατηρητές της τιτανομαχίας εκτιμούν ότι η μεγάλη μάχη θα γίνει το καλοκαίρι για τηνν ωραία Ελένη.. Η συνέχεια επί της οθόνης...    
ΥΓ  Στον ίδιο πόλεμο εντάσσεται και η ιστορία- στίγμα για πανέμορφη ανερχόμενη συνεργάτιδα του Θέμου ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου