Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕGA KAI TO ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ TRAILER

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει χαθεί και το τελευταίο φύλλο συκής για την τακτική των περισσότερων υπουργών  και κυρίως του οικονομικού κύκλου. Οι εμφανίσεις τους πλησιάζουν επικίνδυνα των δημοσιογράφων του καναλιού.Παλιότερα για τέτοιες περιπτώσεις έλεγαν "χτύπα το μπιπερ του υπουργού"
Τώρα η κατάσταση ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία, ούτε επί επάρατης στην ΕΡΤ.

Τρανταχτό παράδειγμα η ηγεσία του υπουργείου οικονομικών. Οι εμφανίσεις του Γιώργου Παπακωνσταντίνου τείνουν προς μια την εβδομάδα στο κεντρικό δελτίο. Βέβαια πολλές φορές αναγκάζεται να κάνει υπερωρίες και το σαββατοκύριακο.Κάποιες λίγες και δύο φορές ανά δεκαπέντε ημέρες,  ενώ στο ενδιάμεσο κενό βγαίνει στο Μega και ο υφυπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Δεν θα προσθέσω και τους ΓΓ ή την Λούκα Κατσέλη γιατί θα χαθεί ο λογαριασμός.
Εκεί όμως που χάνεται κάθε λογική είναι στο υπουργείο απασχόλησης. Την τελευταία εβδομάδα ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος έχει ήδη βγει στην Όλγα Τρέμη και το κεντρικό δελτίο. Απο τα τρεηλερ προαναγγέλλεται η παρουσία του και στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη την Δευτέρα. Αλλά όχι ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν ανέχεται αυτή την φίμωση που του επιβάλλει το κανάλι.Παρεμβαίνει στο δελτίο του Σαββατοκύριακου  εκπλήσσοντας ακόμη και τον Στραβελάκη ενώ ως επαγγελματίας προαναγγέλλει και την επόμενη εμφάνιση του, πάντα βέβαια στο Μεga...
Σόμπολε τον έχεις γράψει αυτόν στην ένωση; Και ενημερωτικός και τηρεί την δεοντολογία....            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου