Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Φερνάντο Σάντος θα είναι ο διάδοχος του Ότο Ρεχάγκελ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας. Οι παράγοντες της ΕΠΟ φέρονται να έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Πορτογάλο τεχνικό. Μάλιστα, ο 56χρονος προπονητής αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα ανακοινωθεί επίσημα στην προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
Στην ΕΠΟ φαίνεται ότι είχαν καταλήξει στην επιλογή του Σάντος εδώ και καιρό, αφού είχαν διαπιστώσει ότι ο Ρεχάγκελ δεν θα παρέμενε στον πάγκο της «γαλανόλευκης» μετά το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Η ΕΠΟ ήρθε σε επαφή με τον Πορτογάλο και σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Το πρώτο παιχνίδι του Σάντος με την Εθνική θα είναι στις 12 Αυγούστου, στο φιλικό με τη Σερβία στο Βελιγράδι. Το επίσημο ντεμπούτο του Πορτογάλου με τη «γαλανόλευκη» θα γίνει στο πρώτο ματς των προκριματικών του Euro 2012, στις 3 Σεπτεμβρίου με τη Γεωργία εντός έδρας και μετά από τέσσερις ημέρες το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Κροατία στο Σπλιτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου